Fancyleds App Privacy Policy - Dutch

Privacybeleid

Ingangsdatum: 27/05/2022

Bijgewerkt: 27/05/2022

Fancy LEDs LLC (“wij”, “ons”, “onze”, “Fancy LEDs”) doet er alles aan om uw privacy te beschermen. Dit Privacybeleid (“Beleid”) beschrijft onze praktijken in verband met de privacy van informatie over Persoonsgegevens die wij verwerken via uw individuele gebruik van de volgende diensten, producten en gerelateerde mobiele applicaties (gezamenlijk de “Producten”):

Fancy LED's mobiele applicatie

Voordat u onze Producten gebruikt, dient u dit Beleid zorgvuldig door te lezen en inzicht te krijgen in onze doeleinden en praktijken met betrekking tot het verzamelen en verwerken van uw Persoonsgegevens, inclusief de manier waarop we Persoonsgegevens gebruiken, opslaan, delen en overdragen. In het Beleid vindt u ook manieren om uw recht op toegang, het bijwerken, verwijderen of beschermen van uw Persoonsgegevens uit te oefenen.

Wanneer u dit Beleid accepteert wanneer u zich registreert met uw Persoonsgegevens, of als u onze Producten begint te gebruiken en niet uitdrukkelijk bezwaar maakt tegen de inhoud van dit Beleid, gaan wij ervan uit dat u dit Beleid volledig begrijpt en ermee akkoord gaat. Als u vragen heeft over dit beleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via:

info@fancyleds.com

Voor mobiele applicaties van andere merken, mogelijk gemaakt door Fancy LEDs LLC, beheren onze klanten alle persoonlijke gegevens die via onze producten worden verzameld. Wij verzamelen de informatie onder leiding van onze Klanten en de verwerking van dergelijke informatie zal beperkt zijn tot het doel van het leveren van de dienst waarvoor onze Klanten ons hebben ingeschakeld. Als u klant bent van een van onze Klanten en niet langer gecontacteerd wilt worden door een van onze Klanten die gebruik maakt van onze dienst, neem dan rechtstreeks contact op met de Klant waarmee u communiceert.

Definitie

In dit Beleid betekent Persoonsgegevens informatie die wordt gegenereerd, verzameld, vastgelegd en/of opgeslagen, elektronisch of anderszins, en die kan worden gebruikt om een individu te identificeren of de activiteit van een individu weer te geven, hetzij op basis van die informatie alleen, hetzij op basis van die informatie en andere informatie. informatie waartoe wij toegang hebben over die persoon.

Persoonlijke gevoelige gegevens omvatten persoonlijke biometrische informatie, communicatierecords en -inhoud, gezondheidsinformatie, transactie-informatie en precieze locatie-informatie. Wanneer we persoonlijke gevoelige gegevens van u verzamelen, zullen we een expliciete melding voor uw toestemming genereren voordat we persoonlijke gevoelige gegevens over u verzamelen.

Slimme apparaten verwijst naar computerapparatuur die wordt geproduceerd of vervaardigd door hardwarefabrikanten, met een mens-machine-interface en de mogelijkheid om gegevens te verzenden die draadloos verbinding maken met een netwerk, waaronder: slimme huishoudelijke apparaten, slimme draagbare apparaten, slimme luchtzuiveringsapparaten, enz.

Apps verwijst naar de mobiele applicaties ontwikkeld door Fancy LEDs LLC die eindgebruikers afstandsbediening bieden voor slimme apparaten en de mogelijkheid bieden om verbinding te maken met het IoT-platform van de leverancier.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen we?

Om onze diensten aan u te kunnen leveren, zullen wij u vragen om de noodzakelijke Persoonsgegevens te verstrekken die nodig zijn om deze diensten te verlenen. Als u uw Persoonsgegevens niet verstrekt, kunnen wij u mogelijk onze producten of diensten niet leveren.

1. Informatie die u ons vrijwillig verstrekt

Geregistreerde accountgegevens: Wanneer u een account bij ons registreert, kunnen we uw naam en contactgegevens verzamelen, zoals uw e-mailadres, telefoonnummer, gebruikersnaam en inloggegevens. Tijdens uw interactie met onze Producten kunnen we verder uw bijnaam, profielfoto, landcode, taalvoorkeur of tijdzone-informatie in uw account verzamelen.
Als u toestemming geeft om in te loggen op de Producten met een account van een derde partij, verkrijgen wij van een dergelijke derde partij uw accountgegevens (zoals portret, bijnaam, regio, geslacht, enz.) die mogelijk gekoppeld zijn aan uw Fancy LEDs LLC-account voor snel inloggen . Wij zullen ervoor zorgen dat de toepasselijke wet- en regelgeving inzake gegevensbescherming wordt nageleefd, evenals de overeenkomsten, het beleid of de documentatie die met een dergelijke derde partij zijn overeengekomen met betrekking tot het delen van persoonlijke informatie, bij de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Niet-geregistreerd account: Als u uw accountgegevens niet wilt verstrekken wanneer u een van de Services gaat gebruiken, kunt u de App gebruiken zonder in te loggen of een account aan te maken, namelijk de modus "Probeer nu", en u kunt nog steeds bepaalde Diensten gebruiken, zoals het zoeken en bladeren door functies in de App door een gast-ID aan te maken. Wanneer u de 'Probeer nu'-modus gebruikt, verzamelen wij geen persoonlijke gegevens met betrekking tot uw account. Het verzamelen en gebruiken van de hier verzamelde Persoonsgegevens is beperkt tot: het tijdstip waarop u de App opent, het besturingssysteem van uw mobiele telefoon en de doeleinden waarvoor u toestemming heeft gegeven bij het gebruik van de extra functies van de App en/of de Slimme Apparaten. Als u bijvoorbeeld de locatie-instelling inschakelt in de modus "Probeer nu", worden de locatiegegevens geüpload ter ondersteuning van de functie. Zodra u de 'Probeer nu'-modus verlaat, zullen wij uw gegevens onmiddellijk en permanent verwijderen.

Als de Services die u aanvraagt of aanschaft echter zijn gebaseerd op uw account, gaat u naar het register