Fancyleds App Privacy Policy - Danish

Fortrolighedspolitik

Ikrafttrædelsesdato: 27/05/2022

Opdateret: 27/05/2022

Fancy LEDs LLC ("vi", "os", "vores", "Fancy LEDs") er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne privatlivspolitik ("Politik") beskriver vores praksis i forbindelse med privatlivets fred for persondata, vi behandler gennem din individuelle brug af følgende tjenester, produkter og relaterede mobilapplikationer (samlet kaldet "produkterne"):

Fancy LED-mobilapplikation

Før du bruger vores produkter, bedes du omhyggeligt læse denne politik igennem og forstå vores formål og praksis for indsamling, behandling af dine personlige data, herunder hvordan vi bruger, opbevarer, deler og overfører personlige data. I politikken finder du også måder at udøve dine rettigheder til adgang til, opdatere, slette eller beskytte dine personlige data.

Når du accepterer denne politik, når du registrerer dig med dine personlige data, eller hvis du begynder at bruge vores produkter og ikke udtrykkeligt gør indsigelse mod indholdet af denne politik, vil vi mene, at du fuldt ud forstår og accepterer denne politik. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik, så tøv ikke med at kontakte os via:

info@fancyleds.com

For andre brandede mobilapplikationer drevet af Fancy LEDs LLC kontrollerer vores kunder alle de personlige data, der indsamles gennem vores produkter. Vi indsamler oplysningerne under ledelse af vores kunder, og behandlingen af sådanne oplysninger skal være begrænset til formålet med at levere den service, som vores kunder har engageret os til. Hvis du er kunde hos en af vores kunder og ikke længere ønsker at blive kontaktet af en af vores kunder, der bruger vores service, bedes du kontakte den klient, som du interagerer med direkte.

Definition

I denne politik betyder persondata information genereret, indsamlet, registreret og/eller gemt, elektronisk eller på anden måde, og som kan bruges til at identificere en person eller afspejle en persons aktivitet, enten fra disse oplysninger alene eller fra disse oplysninger og andre oplysninger, vi har adgang til om den pågældende person.

Personfølsomme data omfatter personlig biometrisk information, kommunikationsregistre og indhold, helbredsoplysninger, transaktionsoplysninger og præcise placeringsoplysninger. Når vi indsamler personfølsomme data fra dig, genererer vi en eksplicit meddelelse om dit samtykke, før vi indsamler personfølsomme data om dig.

Smarte enheder refererer til de computerenheder, der er produceret eller fremstillet af hardwareproducenter, med menneske-maskine-grænseflade og evnen til at transmittere data, der forbinder trådløst til et netværk, herunder: smarte husholdningsapparater, smarte bærbare enheder, smarte luftrensningsenheder osv.

Apps refererer til de mobile applikationer udviklet af Fancy LEDs LLC, der giver slutbrugere fjernbetjening til Smart Devices og med mulighed for at oprette forbindelse til leverandørens IoT-platform.

Hvilke personlige data indsamler vi

For at kunne levere vores tjenester til dig, vil vi bede dig om at give de nødvendige personoplysninger, der er nødvendige for at levere disse tjenester. Hvis du ikke opgiver dine personlige data, kan vi muligvis ikke give dig vores produkter eller tjenester.

1.Oplysninger, du frivilligt giver os

Registrerede kontodata: Når du registrerer en konto hos os, kan vi indsamle dit navn og kontaktoplysninger, såsom din e-mailadresse, telefonnummer, brugernavn og loginoplysninger. Under din interaktion med vores produkter kan vi yderligere indsamle dit kaldenavn, profilbillede, landekode, sprogpræference eller tidszoneoplysninger på din konto.
Hvis du godkender login til produkterne med en tredjepartskonto, vil vi fra en sådan tredjepart få dine kontooplysninger (såsom portræt, kaldenavn, region, køn osv.), som kan være bundet til din Fancy LEDs LLC-konto for hurtigt login . Vi vil sikre overholdelse af gældende databeskyttelseslove og -bestemmelser samt aftaler, politikker eller dokumentation aftalt med en sådan tredjepart vedrørende deling af personlige oplysninger i behandlingen af dine personoplysninger.

Ikke-registreret konto: Hvis du ikke ønsker at give dine kontodata, når du begynder at bruge nogen af tjenesterne, kan du bruge appen uden at logge ind eller oprette en konto, nemlig "Prøv nu"-tilstanden, og du kan stadig bruge visse tjenester, såsom at søge og gennemse funktioner på appen ved at oprette et gæste-id. Når du bruger tilstanden "Prøv nu", vil vi ikke indsamle personlige data relateret til din konto. Indsamling og brug af de personlige data, der indsamles her, vil være begrænset til: tidspunktet for adgang til appen, operativsystemet på din mobiltelefon og de formål, du har godkendt til at bruge de ekstra funktioner i appen og/eller smartenhederne. Hvis du f.eks. aktiverer placeringsindstillingen i tilstanden "Prøv nu", vil placeringsdataene blive uploadet for at understøtte funktionen. Når du forlader tilstanden "Prøv nu", fjerner vi dine data øjeblikkeligt og permanent.

Men hvis de tjenester, du anmoder om eller køber, er baseret på din konto, skal du gå til registret