Fancy LEDs App Privacy Policy - Swedish

Integritetspolicy

Ikraftträdandedatum: 2022-05-27

Uppdaterad: 2022-05-27

Fancy LEDs LLC ("vi", "oss", "vår", "Fancy LEDs") har åtagit sig att skydda din integritet. Denna integritetspolicy ("Policy") beskriver vår praxis i samband med informationsintegritet om personuppgifter som vi behandlar genom din individuella användning av följande tjänster, produkter och relaterade mobilapplikationer (sammantaget "Produkterna"):

Fancy LEDs mobilapplikation

Innan du använder våra produkter, vänligen läs noggrant igenom denna policy och förstå våra syften och praxis för insamling, behandling av dina personuppgifter, inklusive hur vi använder, lagrar, delar och överför personuppgifter. I policyn hittar du också sätt att utöva dina rättigheter till åtkomst, uppdatera, radera eller skydda dina personuppgifter.

När du accepterar denna policy när du registrerar dig med dina personuppgifter, eller om du börjar använda våra produkter och inte uttryckligen invänder mot innehållet i denna policy, kommer vi att anse att du helt förstår och godkänner denna policy. Om du har några frågor angående denna policy, tveka inte att kontakta oss via:

info@fancyleds.com

För andra varumärkesmobilapplikationer som drivs av Fancy LEDs LLC kontrollerar våra kunder all personlig information som samlas in genom våra produkter. Vi samlar in informationen under ledning av våra kunder och behandlingen av sådan information ska begränsas till syftet att tillhandahålla den tjänst som våra kunder har anlitat oss för. Om du är kund hos en av våra kunder och inte längre vill bli kontaktad av en av våra kunder som använder vår tjänst, vänligen kontakta kunden som du interagerar med direkt.

Definition

I denna policy avser personuppgifter information som genereras, samlas in, registreras och/eller lagras, elektroniskt eller på annat sätt, som kan användas för att identifiera en individ eller återspegla en individs aktivitet, antingen från den informationen ensam eller från den informationen och andra information vi har tillgång till om den personen.

Personlig känslig information inkluderar personlig biometrisk information, kommunikationsregister och innehåll, hälsoinformation, transaktionsinformation och exakt platsinformation. När vi samlar in personliga känsliga uppgifter från dig kommer vi att generera ett uttryckligt meddelande om ditt samtycke innan vi samlar in personlig känslig information om dig.

Smarta enheter hänvisar till de datorenheter som produceras eller tillverkas av hårdvarutillverkare, med gränssnitt mellan människa och maskin och förmågan att överföra data som ansluter trådlöst till ett nätverk, inklusive: smarta hushållsapparater, smarta bärbara enheter, smarta luftreningsenheter, etc.

Appar hänvisar till de mobilapplikationer som utvecklats av Fancy LEDs LLC som ger slutanvändare fjärrkontroll till smarta enheter och med möjlighet att ansluta till leverantörens IoT-plattform.

Vilka personuppgifter samlar vi in

För att kunna tillhandahålla våra tjänster till dig kommer vi att be dig tillhandahålla nödvändiga personuppgifter som krävs för att tillhandahålla dessa tjänster. Om du inte tillhandahåller dina personuppgifter kanske vi inte kan förse dig med våra produkter eller tjänster.

1. Information som du frivilligt tillhandahåller oss

Registrerade kontodata: När du registrerar ett konto hos oss kan vi samla in ditt namn och kontaktuppgifter, såsom din e-postadress, telefonnummer, användarnamn och inloggningsuppgifter. Under din interaktion med våra produkter kan vi ytterligare samla in ditt smeknamn, profilbild, landskod, språkinställning eller tidszoninformation på ditt konto.
Om du godkänner inloggning till produkterna med ett tredjepartskonto kommer vi att få din kontoinformation från sådan tredje part (såsom porträtt, smeknamn, region, kön etc.) som kan vara bunden till ditt Fancy LEDs LLC-konto för snabb inloggning . Vi kommer att säkerställa efterlevnad av tillämpliga dataskyddslagar och förordningar, såväl som avtal, policyer eller dokumentation som överenskommits med sådan tredje part angående delning av personlig information, vid behandling av dina personuppgifter.

Icke-registrerat konto: Om du inte vill tillhandahålla dina kontouppgifter när du börjar använda någon av tjänsterna, kan du använda appen utan att logga in eller skapa ett konto, nämligen läget "Försök nu", och du kan fortfarande använda vissa tjänster, såsom att söka och bläddra i alla funktioner i appen genom att skapa ett gäst-ID. När du använder läget "Försök nu" kommer vi inte att samla in personuppgifter relaterade till ditt konto. Insamling och användning av de personuppgifter som samlas in här kommer att begränsas till: tidpunkten för inträde i appen, din mobiltelefons operativsystem och de syften du har auktoriserat för att använda appens och/eller smarta enheters tilläggsfunktioner. Till exempel, om du aktiverar platsinställningen i läget "Försök nu", kommer platsdata att laddas upp för att stödja funktionen. När du lämnar läget "Testa nu" kommer vi att ta bort dina data omedelbart och permanent.

Men om de tjänster du begär eller köper är baserade på ditt konto, gå till registret