Fancy LEDs App Privacy Policy - Norwegian

Personvernerklæring

Ikrafttredelsesdato: 27.05.2022

Oppdatert: 27.05.2022

Fancy LEDs LLC ("vi", "oss", "vår", "Fancy LEDs") er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Denne personvernerklæringen ("Retningslinjene") beskriver vår praksis i forbindelse med informasjonsvern for personopplysninger vi behandler gjennom din individuelle bruk av følgende tjenester, produkter og relaterte mobilapplikasjoner (samlet kalt "Produktene"):

Fancy LED-mobilapplikasjon

Før du bruker produktene våre, vennligst les nøye gjennom denne policyen og forstå våre formål og praksis for innsamling, behandling av dine personopplysninger, inkludert hvordan vi bruker, lagrer, deler og overfører personopplysninger. I retningslinjene vil du også finne måter å utøve dine rettigheter til tilgang til, oppdatere, slette eller beskytte dine personopplysninger.

Når du godtar denne policyen når du registrerer deg med dine personopplysninger, eller hvis du begynner å bruke produktene våre og ikke uttrykkelig protesterer mot innholdet i denne policyen, vil vi vurdere at du fullt ut forstår og godtar denne policyen. Hvis du har spørsmål angående denne policyen, ikke nøl med å kontakte oss via:

info@fancyleds.com

For andre merkede mobilapplikasjoner drevet av Fancy LEDs LLC, kontrollerer kundene våre alle personlige data som samles inn gjennom produktene våre. Vi samler inn informasjonen under ledelse av våre klienter, og behandlingen av slik informasjon skal begrenses til formålet med å tilby tjenesten som våre klienter har engasjert oss for. Hvis du er kunde hos en av våre kunder og ikke lenger ønsker å bli kontaktet av en av våre kunder som bruker tjenesten vår, vennligst kontakt kunden du samhandler med direkte.

Definisjon

I disse retningslinjene betyr personopplysninger informasjon generert, samlet inn, registrert og/eller lagret, elektronisk eller på annen måte, som kan brukes til å identifisere en person eller gjenspeile aktiviteten til en enkeltperson, enten fra denne informasjonen alene, eller fra den informasjonen og andre informasjon vi har tilgang til om den personen.

Personlige sensitive data inkluderer personlig biometrisk informasjon, kommunikasjonsoppføringer og innhold, helseinformasjon, transaksjonsinformasjon og nøyaktig plasseringsinformasjon. Når vi samler inn personsensitive data fra deg, vil vi generere en eksplisitt melding om ditt samtykke før vi samler inn personsensitive data om deg.

Smarte enheter refererer til de dataenhetene som produseres eller produseres av maskinvareprodusenter, med menneske-maskin-grensesnitt og muligheten til å overføre data som kobles trådløst til et nettverk, inkludert: smarte husholdningsapparater, smarte bærbare enheter, smarte luftrenseenheter, etc.

Apper refererer til de mobilapplikasjonene utviklet av Fancy LEDs LLC som gir sluttbrukere fjernkontroll til smarte enheter og med muligheten til å koble til leverandørens IoT-plattform.

Hvilke personopplysninger samler vi inn

For å kunne tilby våre tjenester til deg, vil vi be deg om å oppgi nødvendige personopplysninger som kreves for å tilby disse tjenestene. Hvis du ikke oppgir dine personopplysninger, kan det hende vi ikke kan gi deg våre produkter eller tjenester.

1. Informasjon du gir oss frivillig

Registrerte kontodata: Når du registrerer en konto hos oss, kan vi samle inn navn og kontaktinformasjon, slik som e-postadresse, telefonnummer, brukernavn og påloggingsinformasjon. Under din interaksjon med produktene våre kan vi videre samle kallenavnet ditt, profilbildet, landskoden, språkpreferansen eller tidssoneinformasjonen din på kontoen din.
Hvis du autoriserer pålogging til produktene med en tredjepartskonto, vil vi innhente kontoinformasjonen din fra en slik tredjepart (som portrett, kallenavn, region, kjønn osv.) som kan være knyttet til din Fancy LEDs LLC-konto for rask pålogging . Vi vil sikre overholdelse av gjeldende databeskyttelseslover og -forskrifter, så vel som avtaler, retningslinjer eller dokumentasjon avtalt med en slik tredjepart angående deling av personopplysninger, ved behandling av dine personopplysninger.

Ikke-registrert konto: Hvis du ikke ønsker å oppgi kontodataene dine når du begynner å bruke noen av tjenestene, kan du bruke appen uten å logge på eller opprette en konto, nemlig «Prøv nå»-modusen, og du kan fortsatt bruke visse tjenester, for eksempel å søke og bla gjennom funksjoner på appen ved å opprette en gjeste-ID. Når du bruker "Prøv nå"-modus, vil vi ikke samle inn personopplysninger knyttet til kontoen din. Innsamling og bruk av personopplysningene som samles inn her vil være begrenset til: tidspunktet for å gå inn i appen, operativsystemet til mobiltelefonen din, og formålene du har autorisert for å bruke tilleggsfunksjonene til appen og/eller smartenhetene. Hvis du for eksempel aktiverer posisjonsinnstillingen i "Prøv nå"-modus, vil posisjonsdataene bli lastet opp for å støtte funksjonen. Når du går ut av "Prøv nå"-modus, vil vi fjerne dataene dine umiddelbart og permanent.

Men hvis tjenestene du ber om eller kjøper er basert på kontoen din, gå til registeret